Detox

Jag är så trött så trött! Får verkligen kämpa mig upp på morgonen. Har ätit ”medicin” för att jag har järnbrist- hoppas den hjälper snart.

Det börjar bli mörkt ute, lite tråkigt men jag tycker hösten är vacker. För att få igång kroppen lite nu inför vintern och 10 veckors hårdplugg tänkte jag köra en detoxkurs. Ska kolla i kalender när jag ska sätta igång- har hört att man kan må rätt dåligt första dagarna. Har någon erfarenhet av detox?

Har i alla fall beställt en bok idag, om boken:

Genom att ge din kropp ”semester” en period kan du åstadkomma stor förbättring av din hälsa! Detox handlar om att rensa ut gifter och slaggprodukter ur kroppen genom att äta en kost som är utrensande, rik på vitaminer och mineraler och fullproppad med nyttiga antioxidanter.

Alla vill vi ha en god hälsa, massor av energi, bra sömn och ett allmänt välbefinnande. Men maten vi äter innehåller inte alltid den näring kroppen behöver, vi stressar för mycket och ger inte kroppen tid att återhämta sig. Resultatet av vår livsstil är ofta överviktsproblem, allergier, huvudvärk, trötthet och infektioner. Detox är ett program som rensar och ger din kropp ny energi och hjälper dig att hitta en hälsosam livsstil. Resultatet blir att du går ned i vikt och blir piggare. Dessutom får du en vackrare hy, glansigare hår och starkare naglar. Du kommer att känna dig mindre rastlös, få ökad koncentrationsförmåga och starkare immunförsvar – vilket i sin tur leder till att du håller dig friskare!

I boken delar Ulrika Davidsson med sig av sina erfarenheter av detox. Den innehåller ett 100-tal fräscha och läckra recept på riktig ”supermat” – både för den inledande 14-dagarsfasen och för tiden efter, för den som vill fortsätta att leva hälsosamt. Näringsterapeuten Sanna Törsleff-Berglund medverkar också med ett avsnitt om hur detoxprocessen går till.

20111102-155817.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s